Fabulous

Hi,how are you today? You look fabulous...

fabulousAardige openingszin, nietwaar? Tuurlijk! Vind ik ook. Toch kan een beetje nuanceren geen kwaad. In navolging van een aantal ‘silver sisters’ die bij hun Instagramprofiel vermelden dat ze niet open staan voor contacten met praatgrage/lustige heren heb ik sinds kort het volgende onder mijn profiel geschreven: ‘not dating material’. Waarschijnlijk kun je een glimlach niet onderdrukken want ik ben inmiddels de 63 gepasseerd. Dan ga je er niet vanuit dat dat nodig is. Het tegendeel is echter het geval. Een groot aantal likes/hartjes dat onder de foto’s geplaatst wordt is afkomstig van….jawel, mannen.

Een bonte stoet heerschappen passeert dagelijks de revue. Strak kijkende legerofficieren, dokters die  rechtstreeks uit de operatiekamer vandaan lijken te komen, tengere jochies (met bijbehorende bambi-ogen) die de schoolbanken nauwelijks ontgroeid zijn, grijnzende stickerboys  (van top tot teen getatoeëerd) of Popeye-types met armen als scheepskabels. Allemaal met dezelfde boodschap: even gezellig met elkaar chatten. Leuk als je aandacht tekort komt, maar eigenlijk vooral lastig, want voor je het weet ben je een halve dag bezig met blokkeren/deleten. Het staat toch duidelijk onder mijn grijzende koppie: Ich bin nicht zu haben (enne….geld valt er bij mij ook niet te halen).

Eerlijk is eerlijk: een enkele keer komt zo’n like van iemand waarbij je de neiging hebt ook even een kijkje op zijn profiel te nemen….om vervolgens toch maar gewoon op de delete-knop te drukken. Sorry guys, die boodschap staat er niet voor niets. Als je behoefte hebt aan een goed gesprek, dan zoek je daar maar een ander kanaal voor.

2 gedachten over “Fabulous”

  1. Je neemt me de woorden uit de mond… Alsof je op een datingsite zit. Artsen, bodybuilders en ‘very hounest god-fearing men’. Niets mis mee natuurlijk, maar daarvoor ben ik daar niet. Ach, ik vind het wel aandoenlijk want zo doorzichtig. Zolang ze vriendelijk zijn heb ik er geen problemen mee. En anders blokkeren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.