Gorgeous grey

Gorgeous grey

Dit herken je wellicht: je hebt besloten om je haar te laten verzilveren. Vervolgens wil je weten hoe dat er op termijn uit zal gaan zien. In mijn geval betekende dat uren (of beter gezegd dagen) zoeken op Google en Facebook naar voorbeelden en verhalen. Zo kwam ik erachter dat er een gaaf magazine over dit onderwerp bestaat: Gorgeous Grey.

Het zal je niet verbazen dat ik het blad direct heb besteld. Alleen al de prachtige cover maakte me nieuwsgierig naar de inhoud van het magazine. Enkele dagen later ontving ik de bijna 60 bladzijden tellende glossy. Het stond vol met zilveren beauty’s van alle leeftijden, ieder met hun eigen bijzondere verhaal. Wat een fantastische bron van inspiratie, echt een cadeautje aan mezelf.

Wie zijn eigenlijk de initiatoren achter dit in unieke magazine? Anouk Brinkman (eigenaar de Jankfabriek) en Marcella Veldhuis-Andringa (eigenaar Marcella stijlinspirator), beiden zelf in het bezit van prachtige zilveren lokken, ontmoetten elkaar een tijdje geleden.Vanuit hun beider positieve ervaring met de transformatie naar grijs haar en geïnspireerd door foto’s op Instagram ontstond het idee om een magazine te creëren. De krachtige invloed van deze transformatie zou hierin zichtbaar moeten worden. Zo ontstond Gorgeous Grey, met daarin foto’s en verhalen van vijf generaties vrouwen met natuurlijk grijs haar.

Twijfel je af en toe over je beslissing om je haar grijs te laten worden? Dit blad geeft je net het steuntje in de rug dat je nodig hebt. Want grijs of zilver haar is ‘simply beautiful’! Ik blader het magazine nog steeds regelmatig door, zeker op momenten dat ik wat extra power nodig heb.

Je kunt het magazine niet in de winkel kopen, maar wel bestellen via deze link. Daar kun je ook meer lezen over de beide initiatoren: https://dejankfabriek.nl/gorgeous-grey

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.