Instagram, de grote inspirator

Veel vrouwen die besluiten om voor grijs te gaan zoeken en vinden inspiratie op Instagram. Ook ik besloot de stap te zetten nadat ik fantastische voorbeelden van mooie grijze (of grijs wordende) vrouwen voorbij zag komen.

Daarbij viel het me op dat veel van deze zilveren beauty’s uit Amerika of andere delen van de wereld komen. De Nederlandse en Belgische rolmodellen staken er qua aantal (dacht ik toen) wat karig bij af. Aangezien de voertaal op Instagram veelal Engels is vind je ze ook minder snel terug.

Niets bleek minder waar te zijn gelukkig! Ze zijn er wel degelijk, dus na een beetje speuren zet ik hieronder een aantal van mijn favorieten (met hun goedvinden) in het zonnetje. Zeg eerlijk: dit geeft de burger toch moed? Binnenkort komen enkele van de dames trouwens ook bij Zilvermeisjes aan het woord.

Hierboven zie je de prachtige foto’s met respectievelijk hieronder de link van hun Instagramaccount. Over inspiratie gesproken!

https://www.instagram.com/silvernienox/

(Nienke heeft trouwens sinds kort haar inspirerende website online: https://www.missnienox.nl/

https://www.instagram.com/silversparklesonme/

https://www.instagram.com/ellesrijmergoesgrey/

https://www.instagram.com/silver.isthenew.black/

https://www.instagram.com/sylviasilverstyle/

https://www.instagram.com/all_that_glitter_is_silver/

 

 

 

 

 

4 gedachten over “Instagram, de grote inspirator”

  1. Wat heb je een prachtige website! Ik voel me vereerd dat je mij hebt gekozen als inspiratie, silversister! Dank je wel 🙂
    Ga zo door, spread the word!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.