Wilma: ik vind het zilver zelf ook prachtig!

Ik sta er echt van te kijken hoe mooi bij sommige vrouwen het uitgroeiproces verloopt. Waar het bij mij met horten en stoten gaat zie ik bij andere silver sisters echt zulke mooie schakeringen grijs ontstaan dat je er bijna jaloers op zou worden. Neem nu Wilma Meinds. Wat een classy lady!

Wilma is een jonge optimistische zestiger van bijna 63 jaar (18 juni) die volop van het leven geniet. Ze heeft 5 kinderen (allemaal groot/wonen op zichzelf) en is gezegend met 8 gezonde kleinkinderen. Ze heeft een prachtige job: ze werkt met veel plezier bij Vluchtelingen steunpunt Groene Hart te Woerden. Maar, zoals ze zelf zegt, haar grootste passie is dansen!

Ik verf het al sinds mijn 30e

Hoe zit het eigenlijk met Wilma’s reis naar grijs?

Wilma Meindsgrijze krullende lokkenZe vertelt: “van nature heb ik donker haar, maar sinds mijn 30e verf ik het aangezien ik al jong zilver tussen mijn donkere haarbos kreeg. De laatste jaren moest ik het iedere 10 dagen verven om bovenop mijn hoofd geen zilveren streep te zien. Persoonlijk vind ik lichte haren met donkere uitgroei wel mooi, maar andersom niet.”

Wat deed je besluiten om die grijze haren uiteindelijk toch de ruimte te geven?

“Op een gegeven moment ging het verven mij tegenstaan, toen heb ik het geblondeerd zonder succes. Ik kreeg een dikke bos pluis én oranje haar, drama vond ik het. Daarna ben ik ruim 2 jaar bezig geweest om het te krijgen zoals ik het nu heb, ik vind het zelf ook prachtig, ik heb makkelijk haar dus hoef er niets aan te doen, even met mijn vingers erdoor en het zit al goed.”

Lang leve de krullenkapper….

Je haar zit fantastisch! Misschien heb je ook nog een goede tip voor ons?

“Twee maanden geleden ben ik naar de krullenkapper geweest, dat is een speciale kniptechniek. Wel duur, maar dan heb je ook wat. Verder gebruik ik de Yari Green producten van het Kruidvat voor mijn haar (en de krul).”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.