Mushroom brown

Het is enkele weken na de vakantie en mijn spiegelbeeld probeert me niet al te subtiel duidelijk te maken dat ook dat laatste onbestemde kleurtje in de punten eraan moet geloven. Daar waar de punten eerst nog in de categorie koperrood vielen, heeft de zon nu stevig zijn best gedaan het geheel ietwat op te lichten.

Kunst- en vliegwerk

mushroom brown

Resultaat: een niet al te elegant mengelmoesje van bruin, blond en oranje. Een stoere tante zou natuurlijk gewoon die laatste 10 verkleurde centimeters laten kortwieken, maar de laatste knipbeurt was voor mij achteraf gezien redelijk frustrerend. Ik ben een absolute fan van dingen-doen-met-mijn-haar en ik kan je verzekeren, met een korte bob is dat behoorlijk beperkt. Met wat kunst- en vliegwerk kan ik inmiddels de langste punten met elkaar verbinden tot een minuscuul staartje of knotje en daardoor is ook deze fase in het uitgroeiproces uiteindelijk appeltje-eitje.

Tot zover weinig te klagen tijdens deze reis naar grijs. Ware het niet dat ik nu, met de eindstreep in zicht, mijn twijfels heb over de ontluikende natuurlijke haarkleur. Want in plaats van glanzend witzilver of hip metallic is het op mijn hoofd een feest van donker- en iets lichter muisbruin, donkergrijs, lichtgrijs en nog wat tinten waar nog geen naam voor verzonnen is.

Mushroom brown

Tenminste…..laat ik (as we speak) nu net lezen dat ik met mijn natuurlijke variant misschien wel een echte trendsetter ben. Want let op: mushroom brown schijnt het qua haarkleur helemaal te zijn. Zeg nu zelf, als zelfs Jennifer Lopez ervoor kiest zegt dat wel iets, toch?😊 Klaar dus met die eeuwige twijfel. Niks muisgrijs of onbestemd bruin dus. Gewoon paddenstoelbruin.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.