Seval: ik kijk uit naar de tijd dat mijn haar verfloos is

Aan kleurrijke vrouwen geen gebrek hier op website! Ik geniet van de schilderijen van Seval Gülören, het laat weer eens zien hoeveel talent ons kikkerlandje herbergt. Die vrolijke energie zie je niet alleen terug in haar kunst (kijk maar eens hier: https://m.facebook.com/seefies/), maar ook bij Seval zelf. Ook zij besloot het roer om te gooien en (vooralsnog) verfloos door het leven te gaan.

 

Eerst maar eens de standaard vraag: vertel eens wat over jezelf?

Hoi! Ik ben Seval, 54 jaar, moeder van een lieve zoon (21), fulltime ambtenaar bij de provincie.

Wat deed jou beslissen om naturel te gaan?

De laatste jaren begon ik mij een beetje te irriteren aan het feit dat mijn uitgroei binnen twee weken na mijn kappersbezoek al zichtbaar was! De oplossing werd uitgroeispray…. Fijn dat het bestaat maar het is niet ideaal, het geeft af en daar word ik niet echt vrolijk van. In maart ontmoette ik een fantastische man, waar ik nu samen mee ben. Al zeer snel ontmoette ik zijn zus, Joyce, die ook lid is van de ‘Grijs en Geweldig’ groep. Ik was meteen onder de indruk van haar prachtige haar. Zij vertelde mij hoe ze over was gegaan op grijs en ik werd meteen reuze enthousiast. De oplossing voor mijn uitgroei probleem bood zich aan!

Ik werd meteen lid van de ‘lotgenotengroep’ Grijs & Geweldig

Hoe heb jij het vervolgens aangepakt?

Ik ben meteen lid geworden van de groep en zag allemaal lotgenoten voorbij komen die de stap naar grijs hadden aangedurfd. Niet lang daarna ben ik naar mijn kapper gestapt met mijn inmiddels drie maanden oude uitgroei. Na een paar uur was mijn bruine haar ingeruild voor een grijs/blond combi. Ik moet eerlijk zeggen dat ik me de eerste dagen erg focuste op het stukje ‘echt grijs’ (3 maanden uitgroei) wat te onderscheiden was van het blond door highlights.

Toch nog maar een keer uitgroeispray

Toen bedacht ik me ineens dat ik heus wel weer even een beroep kon doen op mijn oude maatje ‘de uitgroeispray’ maar deze keer de blonde variant. Ik spray een beetje op het ‘alleen grijze’ gedeelte en zo zie je niet meer heel duidelijk de scheidslijn wat het voor mijn gevoel een mooier en natuurlijker beeld geeft. Gewoon even voor de overgangsperiode.

De meeste mensen om mij heen en op mijn werk hebben positief gereageerd op deze verandering…. Behalve mijn zoon hahahaha, hij wilde het eigenlijk niet zeggen maar toen ik bleef aandringen gaf hij aan het eigenlijk niet zo leuk te vinden (dat grijs)…

En nu….voor eens en voor altijd een Silver Sister?

Ik ben er zelf echt blij mee en kijk uit naar de tijd dat mijn haar verfloos is. Maar mezelf kennende zal ik vast wel eens er een kleurtje doorheen gooien, paars bijvoorbeeld…. Maar dan uitwasbare verf.

Seefie

 

Gebruik je nog specifieke producten om je haar mooi te houden?

Ik gebruik sinds kort ook natuurlijke producten voor mijn haar, geadviseerd door een lieve collega van mijn werk van wie ik ook allerlei producten heb gekregen. Ik was mijn haar nu met zilvershampoo en behandel het vervolgens met een natuurlijk product van Aunt Jackie’s waarna ik het in model breng met Aunt Jackie’s gel. (Alle Aunt Jackie’s producten zijn vrij van sulfaten, parabenen, petroleum en minerale oliën en bevatten alleen natuurlijke oliën en boters.)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.