Gina: Ik ben nu greyhair model

We zien ze steeds meer: prachtige zilveren ladies die een voorbeeld zijn voor veel vrouwen die de stap naar grijs willen maken of midden in dit proces zitten. Gina Heerenveen is naast haar werk ook actief als greyhair model, hoe leuk is dat! We gaan eens even luisteren hoe dat zit…..

Het zal je niet verbazen dat je meteen opviel Gina, met die schitterende bos haar van je. In de Grijs & Geweldig groep merkte ik al dat veel dames nieuwsgierig zijn hoe dat bij jou gelopen is. Kun je iets over jezelf vertellen?

Hi, mijn naam is Gina Heerenveen. Ik ben 56jaar. Ik werk in de psychiatrie en heb een reizende hoedenwinkel (www.globalhats.nl)

curly grey

Verf het maar grijs…..

Ik heb gelijk maar even een kijkje genomen, wat een fijne website. Om vrolijk van te worden! Wat deed jou trouwens besluiten om voor grijs te gaan?

Ik had mijn haar in 2012 blond geverfd, gewoon zomaar. Ik ging op vakantie naar Suriname en toen werd mijn haar goudkleurig. Ik vond het prachtig en toen ik van vakantie terugkwam en het ging uitgroeien baalde ik als een stekker. Ik dus naar de kapper. Ik zei: verf het maar grijs, ik baal hiervan. Toen zei de kapper: ik knip het gewoon kort dan heb je jouw eigen haar. Zo gezegd zo gedaan.

Wat stoer! Ik kan me voorstellen dat dat echt wel wennen was!

Ik vond het niet erg want ik heb/had toch meesal een hoed op. Sterker nog: ik kreeg heel veel complimenten en dacht: nou, geen verkeerde keuze dus.

Ik ben nu greyhair model

Hoe kwam je zo in de modellenwereld terecht? Heb je zelf die stap genomen of werd je ‘ontdekt’?

Mijn vader is seniorenmodel, ik ben zijn agent. In maart 2020 lag alles stil dus mijn hoedenonderneming ook (en zo ook de kapper). Ik dacht, ik ga mij ook inschrijven en dat gaat nu zo goed! Het gevolg is dat ik mij gelijk ben gaan omscholen. Ik heb een theateropleiding gedaan en ik ben trainingsacteur geworden voor in de psychiatrie. Ondertussen groeide mijn haar maar door. Het werk stroomt binnen. Ik ben dus nu greyhair model.

Ik kan me voorstellen dat je veel succes hebt met je haar, het is geweldig. Hoe houd je het zo mooi?

Qua verzorging ga ik naar een krullenkapper, Morango Curls. Ik hou me dus aan de zogenaamde Curly Girl methode en gebruik dus ook hun eigen shampoo en conditioner, Daarnaast gebruik ik producten van Goodhair (www.goodhair.nl

Ik word ontzettend enthousiast als ik je foto’s zie! Ik denk dat ik voor veel vrouwen spreek als ik zeg dat ik heel nieuwsgierig ben naar je andere foto’s en projecten.

Inspiratie nodig? Kijk dan op Gina’s website: www.ginaheerenveen.nl 

1 gedachte over “Gina: Ik ben nu greyhair model”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.