kleur

Grijs haar? Kleur lekker buiten de lijntjes

Oké, de uitgroeifase is eindelijk achter de rug. Ik ben getransformeerd in een volwaardige Silver Sister. Nog elke dag ben ik blij met mijn naturel lokken, al komen er zo af en toe voorbeelden voorbij op Instagram of Facebook waar ik dan weer jaloers op kan worden. Wat een geweldige ‘silver foxes’ zijn er toch!

Los daarvan merk ik dat ik nog steeds van de toeters en bellen ben, het mag allemaal wat vrolijker wat mij betreft. Die vrolijkheid is in mijn peper & zout (oftewel Mushroom brown https://verzilverd.com/2022/05/24/mushroom-brown/) variant niet altijd terug te vinden, reden temeer dus om dat te compenseren met wat extra kleur in de garderobe. Qua make-up zie je me zelden zonder een felle kleur lipstick en een lekker blosje op de wangen. Dat maakt je grijze lokken al een stuk minder dominant (tenzij je dat juist wilt natuurlijk). Niet iedereen is er fan van en dat begrijp ik ook, maar voor mij persoonlijk is dat beetje kleur in mijn gezicht een must.

Er gaat een wereld voor je open

Het fijne aan ouder worden is dat je je over het algemeen minder aantrekt van wat mensen van je vinden. Kijk maar eens bij de verhalen van de meeste Zilvermeisjes (https://verzilverd.com/zilvermeisjes/) die hier in beeld komen. Als je dat doorvoert in je kledingkeuze of make-up gaat er een wereld voor je open! Ontdek wat een rood, felblauw of groen jasje voor je uitstraling doet. Of draai het een eens om: mocht je al een kleurrijke garderobe hebben, dan is een zilveren coupe een geweldige manier om die nog eens extra goed uit te laten komen.

Lekker buiten de lijntjes kleuren

Ik zei het al: ik ben een absolute fan van kleur. Rood was altijd al stevig vertegenwoordigd in mijn kledingkast, maar sinds de verzilvering van mijn haar zijn daar felgroen, blauw en zelfs paars bijgekomen. Het grappige is, als je eenmaal ontdekt wat dat met je humeur en zelfvertrouwen doet ga je al snel meer buiten de lijntjes kleuren. Kom maar op dus met die kleurexplosies, dan ziet de wereld er al een stuk gezelliger uit!

 

Fotografie: Image by vecstock on Freepik

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.