Petra: bij twijfel gewoon doen!

Het was een beetje stil op de website de laatste tijd, maar gelukkig zie ik het aantal grijze dames (jong én ouder) nog dagelijks toenemen. En nee, niet het type onverzorgd en laat-maar-waaien, maar juist de meest prachtige schakeringen grijs en zilver in gave kapselvarianten. Of het nu superkort of sensueel lang is, ik vind het de meeste vrouwen geweldig staan, echt een eerbetoon aan hun natuurlijke zelf. En kijk hier: weer zo’n mooi voorbeeld, in dit geval Petra Hollestein.

 

Natuurlijk ben ik reuzebenieuwd naar haar verhaal en mening over grijs haar. Hieronder lees je hoe zij daarover denkt!

Opeens was ik het zat

zilver halflang Ik werd al vrij vroeg grijs, zoals velen een grijze haar hier en daar. Toen het wat meer werd ben ik wat frequenter gaan verven en uiteindelijk om de 6 weken bij de kapper en tussendoor mengde ik zelf de kappersverf voor de zichtbare uitgroei. Wel altijd dezelfde kleur, ik was vrij honkvast aan merk en kleur. Zelfs in de coronatijd waarbij ik heb doorgewerkt omdat mijn werk dat vereiste. Een mondkapje op en een grijze uitgroei dat is not me!

Maar opeens was ik het echt zat en door veel highlights en uiteindelijk een blondering met een toner werd ik een soort van grijs/blond. Eenmaal thuis wist ik niet wat ik zag en herkende de vrouw in de spiegel totaal niet! Uiteindelijk heb ik toch doorgezet maar mijn hart was er goed voor om weer de hand te slaan aan de verfkwast.

Superblij met het resultaat nu

Nu ben ik 2 jaar verder en zo ongelooflijk blij met het resultaat! Krijg bijna dagelijks complimenten van mensen die mij op straat aanhouden om te vragen welke kleur verf dit is en daarna de verbazing als ik zeg dat het mijn eigen kleur is.

De laatste tijd ben ik wat meer aan het experimenteren met make-up want ik merk wel dat bij grijs haar kleur erg belangrijk is. Maar dit is ook persoonlijk natuurlijk. Zo droeg ik bijvoorbeeld nooit rood in mijn kleding en make up maar het staat gewoon erg mooi.

Van origine ben ik schoonheidsspecialiste en visagiste en ik hoop dat ik door dit artikel vrouwen kan inspireren en mogelijk in de toekomst kan adviseren om met kleine aanpassingen een mooi resultaat te bereiken.

Investeer in goede producten

Wat verder belangrijk is om te investeren in goede producten, ik gebruik bv de gehele Olaplex lijn, dit werkt voor mij fantastisch, het kost wat maar dan heb je ook wat.

Kortom dames, bij twijfel gewoon doen. Grijs haar is prachtig en maakt echt niet oud!

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.