Happy zilver blog

 

happy zilver

Een blog is er om je hart te luchten, je blijdschap of enthousiasme te delen of je verwondering over iets uit te spreken. Je kunt er simpelweg je gedachten de vrije loop te laten. Dat is in deze persoonlijke blog niet anders. Hoewel…..het is vooral een ‘happy’ blog, dus negativiteit tref je hier niet. Zelfspot des te meer.

Kortom, hier vind je zo’n beetje alles wat ik op mijn weg richting zilver ben tegengekomen. Je blijft je verbazen als je dit traject gestart bent, velen met mij kunnen dit volmondig bevestigen. Het is vooral een gaaf proces om te ervaren. Ik ben er echt van overtuigd dat de reis naar grijs me in veel opzichten goed heeft gedaan. Soms is het gewoon lachen (vooral om jezelf) en een enkele keer begrijp je niet waar je aan begonnen bent.

Inmiddels ben ik volledig zilver (of beter gezegd: peper & zout) en kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik er blij mee ben. Hopelijk kan ik (en met mij de beauty’s die je bij Zilvermeisjes treft) andere vrouwen stimuleren hetzelfde pad te bewandelen zodat zij weer anderen kunnen inspireren te kiezen voor hun natuurlijke en prachtige zelf. Doe je mee?

 

4 gedachten over “Happy zilver blog”

  1. Renate Janssen

    ik ben nijn reis naar grijs begonnen. ik ben 55 jaar, ik zit ook nog in het kappersvak, al 40 jaar. ik heb een eigen salon. Jaren gekleurd…. en nu, heel veel high lights, toner met violet as grijs. En nu laten gaan….

  2. Hoi Renate,

    Wat leuk dat je reageert! En vooral dat je zelf kapster bent. Vind je het misschien leuk om je verhaal te doen bij Zilvermeisjes? Zo ja, laat me even weten, dan stuur ik je wat vragen!

    Hartelijke groet,
    Patty

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.