Happy zilver blog

naturel grijs

Een blog is er om je hart te luchten, je blijdschap of enthousiasme te delen of je verwondering over iets uit te spreken. Je kunt er ook simpelweg je gedachten de vrije loop te laten. Dat is in deze persoonlijke blog niet anders. Hoewel…..het is vooral een ‘happy’ blog, dus negativiteit tref je hier niet. Zelfspot des te meer.

Kortom, hier vind je zo’n beetje alles wat ik op mijn weg richting zilver tegenkom. Je blijft je verbazen als je dit traject gestart bent, velen met mij kunnen dit volmondig bevestigen. Het is vooral een gaaf proces om te ervaren. Ik ben er echt van overtuigd dat het me heel veel goed doet. Soms is het ook gewoon lachen (vooral om jezelf) en heel soms begrijp je gewoon niet waar je aan begonnen bent.

Misschien ben ik over een jaar volledig zilver en hoef ik daar niets meer over te delen. Maar misschien opent dit proces weer nieuwe deuren…. en kan ik andere vrouwen stimuleren hetzelfde pad te bewandelen zodat ook zij weer anderen kunnen inspireren. Doe je mee?

2 gedachten over “Happy zilver blog”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.