We love…zilversupporters

Je haar grijs laten worden betekent natuurlijk niet dat we alle kapsalons in de ban moeten doen. Misschien zoek je tijdens je reis naar grijs juist adviezen voor een andere coupe of tips om het zo natuurlijk mogelijk te verzorgen.

lang zilver haar

Op dit moment zien we (gelukkig!) steeds meer kappers die met je meedenken als je besluit je haar niet meer te verven. Het hoeft namelijk niet te betekenen dat je het niet meer wilt laten knippen of stylen. Als je een kapsalon treft die met je meedenkt over je zilver is dat een enorme opsteker.

Terug in de kappersstoel

Ook als je haar al een tijdje volledig grijs is, loont het de moeite om af en toe weer eens in de kappersstoel plaats te nemen. Misschien wil je van lang naar kort of andersom, wil je van steil naar krul (check ook maar eens de CG- oftewel Curly Girl methode :-). Of je bent gewoon toe aan een fijne verwenbehandeling voor je grijzende lokken.

Zilversupporters

Fijn dus dat er steeds meer aandacht is voor grijs of uitgroeiend haar, maar waar vind je ze en hoe werken ze? Via via krijg ik af en toe namen door van kapsalons die echt hart hebben voor jouw grijze(nde) haar. Echte Zilversupporters dus!

De komende tijd wil ik graag aandacht besteden aan kapsalons waar je met een gerust hart naar toe kan. Heb je zelf ook een fijne ervaring met zo’n Zilversupporter? Laat het me weten!